Gå tillbaka till webbplatsen

Maysun Solar lanserar Twisun Pro solpaneler: Det optimala valet för bostadstakens solcellsystem

26 augusti 2024

Varför är Twisun Pro bättre lämpad för solcellsystem på bostadstak?

I solcellsystem på bostadstak installeras solpaneler vanligtvis nära taket, vilket kan leda till dålig värmeavledning. Detta påverkar inte bara energieffektiviteten utan ökar också risken för brandfara. Twisun Pro tacklar dock dessa utmaningar med sin avancerade N-TOPCon-teknologi och 1/3 cellskärningsteknologi. Dessa innovationer sänker driftstemperaturen med 40%, samtidigt som de ökar energiproduktionen med 7,22%. Som ett resultat förbättrar Twisun Pro avsevärt energieffektiviteten och prestandan i höga temperaturmiljöer.

Dessutom minskar 1/3 cellskärningsteknologin effektivt ström- och seriemotståndsförluster, vilket ytterligare sänker driftstemperaturen och minskar risken för hotspot-bildning. Detta förbättrar i sin tur den totala elsäkerheten. Den lågströmsdesignen säkerställer att panelerna fungerar mer stabilt och pålitligt, vilket eliminerar potentiella brandrisker förknippade med solcellsinstallationer på tak. Genom att skydda din fastighet utmärker sig Twisun Pro som det perfekta valet för solcellsystem på bostadstak.

Twisun Pro erbjuder större flexibilitet vid installation

Lägre belastning på taket:Twisun Pro har en lättviktsstruktur med dubbla glas och väger endast 21 kilogram. Detta gör transport och installation enklare samtidigt som takbelastningen minskar avsevärt. Den lätta designen säkerställer att panelerna kan installeras smidigt på olika takförhållanden utan att belasta strukturen ytterligare.

Förbättrad kompatibilitet:Twisun Pro är utformad för enkel integration, med låg ström och en standardstorlek på 1,998 kvadratmeter, vilket gör den kompatibel med vanliga växelriktare och monteringssystem. Detta garanterar både bekvämlighet och effektivitet vid systemintegration. Standardstorleken möjliggör smidig kompatibilitet med en mängd vanliga monteringssystem, vilket underlättar snabb och effektiv installation.

Ytterligare produktfördelar

Hög effekt, hög verkningsgrad

  • Effektområde: Twisun Pro erbjuder ett effektområde på 430W till 460W, med en maximal verkningsgrad på upp till 23,02%, vilket gör den till en ledare bland liknande produkter. Den höga verkningsgraden möjliggör större elproduktion inom samma yta, vilket gör den till ett idealiskt val för högdensitetsinstallationer.

Ultralåg nedbrytning, förlängd garanti

  • Nedbrytningshastighet: Panelen har en ultralåg nedbrytningshastighet på endast 1% under det första året och därefter endast 0,4% per år. Maysun Solar erbjuder Twisun Pro med en 30-årig produkt- och prestandagaranti, vilket säkerställer långsiktig tillförlitlighet. Den förlängda garantin ger användarna trygghet och förbättrar avkastningen på investeringen avsevärt.

Utmärkt prestanda i miljöer med låg ljusstrålning

  • Låg ljusprestanda: Twisun Pro uppvisar överlägsen effektivitet under förhållanden med låg ljusstrålning, vilket gör att den kan starta tidigare och stänga av senare, vilket förlänger energiproduktionsperioden och ökar den totala energiproduktionen. Dess enastående prestanda i svagt ljus gör den mycket effektiv även vid molnigt väder eller under vintermånaderna när solljuset är begränsat.

Produktens tekniska specifikationer

  • Mekanisk lastkapacitet: Positiv 5400Pa / Negativ 4000Pa
  • Dimensioner: 1762 mm × 1134 mm × 30 mm
  • Förpackning: 36 enheter per pall, 936 enheter per 40HQ container
  • Garanti: 30-årig produkt- och prestandagaranti

Premium lokala tjänster

Förutom sina avancerade produkter erbjuder Maysun Solar ett utbud av premiumtjänster för att säkerställa att kunderna får den bästa möjliga upplevelsen när de köper Twisun Pro:

  • Lager över hela Europa: Vi upprätthåller lager över hela Europa, vilket ger bekväma inköpskanaler och säkerställer omfattande täckning i europeiska länder.
  • Lokala tjänster: Vi erbjuder effektiv orderhantering, snabba leveranstider och professionellt, snabbt eftermarknadsstöd. Vårt mål är att säkerställa att kunderna snabbt kan installera och börja använda sina paneler, med försäkran om långsiktig service och support.
  • Flexibla betalningsvillkor: För företag med god kreditvärdighet erbjuder vi flexibla betalningsalternativ. För vissa orderkvantiteter kan du få din leverans mot faktura med 30 dagars betalningsvillkor, vilket hjälper till att underlätta ditt företags kassaflöde.

Om Maysun Solar

Maysun Solar är ett ledande företag som är dedikerat till att tillhandahålla högpresterande, pålitliga solpaneler till kunder världen över. Med starkt fokus på teknologisk innovation driver Maysun Solar kontinuerligt utvecklingen av fotovoltaisk teknologi framåt. Lanseringen av Twisun Pro 430W-460W 1/3-Cut N-TOPCon full black bifacial solpanel markerar ett betydande steg framåt i att leverera effektivare och säkrare solcellslösningar.

Maysun Solars produkter används i stor utsträckning inom bostads-, kommersiella och industriella projekt och bidrar till den globala övergången till förnybar energi. Företaget är fortsatt engagerat i teknologisk innovation och produktkvalitet, och strävar efter att erbjuda de högsta kvalitetslösningarna till sina kunder.

Du kanske också gillar: